Фенове хванаха Камелия, Торино и Пашата в нагла кражба, а

...
Фенове хванаха Камелия, Торино и Пашата в нагла кражба, а
Коментари Харесай

Нагла кражба? Хванаха Камелия, Торино и Пашата в зверски гаф с песен

Фенове хванаха Камелия, Торино и Пашата в нагла кражба, а родни таблоиди пишат, че ги грози солена санкция. Фолк легендата пусна преди дни ново парче с латино дуото Торино и Пашата. 

Песента " План Б " се радва на доста гледания в Youtube, само че се оказва, че е... крадена. Е, по този начин настояват консуматори, които момента уловили, че парчето им се коства прекомерно познато.

Виж още: Елвира задмина Гери Стаменова! Риалити звездата върти забележителни гюбеци в TikTok

" Песента е тотално крадена от албанската ария Dale, която е на Butrint Imeri и  Ledri Vula ", написа консуматор в обществената мрежа. В началото българското парче стартира с мелодията на " Луда по тебе ", което трансформира много песента. Музиката е дело на Иван Тишев, Тодор Димитров и Павел Денов. Текстът пък е на Торино и Пашата.

Ако песента е с купени права, то щяха да са посочени създателите на истинската ария, пишат още консуматори. Факт е, че има известна аналогия сред песните, само че това не е нещо ново за този жанр балканска музика. В родния поп-фолк има хиляди кавъри, само че нормално за тях е известно, а там правата са уредени.

Напълно допустимо е да става дума за инцидентно съвпадане, само че не може да се отхвърли, че двете песни имат сходно звучене.

Виж още: Благо сподели мистериозната брюнетка: Хейтърите незабавно я нападнаха

Изображение: https://www.instagram.com/kamelia_official/, https://www.instagram.com/torinolatino/, https://www.instagram.com/pashata_official/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР