Фенове броят по 5 бона и нещо, за да слушат

...
Фенове броят по 5 бона и нещо, за да слушат
Коментари Харесай

Почитателки на Лили Иванова дават по 5 бона, за да я слушат на живо

Фенове броят по 5 бона и нещо, с цел да слушат онлайн Лили Иванова. Заможни почитателки на певицата са се организирали да вървят на всеки един от концертите от почналото през вчерашния ден в Кубрат национално турне на примата и си купуват по най-малко два билета, научи " Телеграф “ от първоизточника.

В момента турнето на Лили Иванова е от 30 концерта, като се чакат най-малко още два. Първият запона в Кубрат, а последният е на 4 декември в " Арена Армеец “ в София. 13 концерта са изцяло разпродадени, за някои са останали единствено единични места.

Феновете й по този начин са си построили програмата, че да участват от първия до последния концерт без пропуски. Купуват по най-малко два билета, и то от скъпите. Така за 23 прояви са дали по 60 лева на човек, за софийската по 250 и за откриващата по 50 лева Общо това е 2680 лева, само че защото в никакъв случай не вървят сами, дават най-малко по още толкоз, което прави 5360 лева, а за някои концерти купуват и по 3-4 билета.

Преди години имаше фенклуб на Лили, чиито членове ходеха на всяка една нейна изява, включително и на подготовките. Някои даже теглеха заеми, с цел да участват на всичките й концерти. Но откогато примата възобнови практиката да прави турнета по огромните зали и игрища, тя понижи броя на концертите.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР