Феноменът Тейлър Суифт е учебник по успехи. Буквално. Или поне

...
Феноменът Тейлър Суифт е учебник по успехи. Буквално. Или поне
Коментари Харесай

В Харвард ще изучават Тейлър Суифт

Феноменът Тейлър Суифт е учебник по триумфи. Буквално. Или най-малко по този начин считат два университета в Съединени американски щати – Харвард и този във Флорида. Заради триумфите на 33-годишната американска изпълнителка, от идната академична година в образователната стратегия на двата влиятелни ВУЗ-а ще бъдат заложени лекции, отдадени на професионалната кариера на Суифт.

В Харвард курсът, озаглавен „ Тейлър Суифт и нейният свят “, ще бъде воден от поетът и книжовен критик проф. Стефани Бърт. Университетът в Гейнсвил, Флорида, пък ще се споделя „ Музикални истории с Тейлър Суифт и други емблематични певици “, и ще се води от литературоведът проф. Мелина Хименес.

Курсовете имат за цел да проучват в дълбочина както текстовете на песните ѝ, по този начин и културното въздействие на Суифт, която към днешна дата е считана за една от най-големите звезди в света. Освен Суифт, Университетът във Флорида ще учи и други имена като Арета Франклин, Били Холидей и Доли Партън.

" Билборд " разгласи Тейлър Суифт за най-хубав реализатор на 2023 година

В Харвард курсът ще има за цел да изследва творчеството ѝ от позиция на литературната рецензия, а също и да проучва наличието ѝ в всеобщата просвета.

Успехите на Тейлър Суифт в действителност към този момент се учат в други университети, измежду които Тексаският университет в Остин, Калифорнийският университет, Държавния университет на Аризона, Университета в Ню Йорк, Станфордския университет, както и от Университета в Гент, Белгия.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР