Фенклуб “Сектор Г”, обединяващ някои от най-големите запалянковски фракции на

...
Фенклуб “Сектор Г”, обединяващ някои от най-големите запалянковски фракции на
Коментари Харесай

Агитката на ЦСКА-София обяви бойкот на мачовете - до смяна собственика

Фенклуб “Сектор Г”, сплотяващ някои от най-големите запалянковски фракции на ЦСКА-София, разгласи, че ще бойкотира мачовете на тима и ще " подхваща дейности, които смята за уместни ".

Позицията е оповестена във фейсбук. Протестните дейности ще бъдат “докато актуалното управление на ЦСКА е на кормилото му”.

Агитката не бе в бранша си на домакинския дуел с “Ботев” (Пловдив), приключил 0:0. След края му играчите бяха изведени от бранш Б, откъдето и влязоха на стадиона. В опит да отидат да мача, те бяха замеряни с банани и други предмети, обиждани, по този начин четирима отхвърлиха да играят.

Недоволството измежду “червените” се ускори след загубата на финала на Купата против “Левски”, пристигнала след доста слаба игра - без голово състояние и удар във вратата. Това е повода почитателите да съзират симулативно държание, за което винят Гриша Ганчев.

Те разкриват, че преди време са водени диалози за промяна на притежателя. Намекват за нещо, за което от дълго време се приказва в общественото пространство - без доказателства към този момент. Че футболисти бойкотират даден треньор “по нечие нареждане”.

Вчера клубът разгласи, че Гриша Ганчев ще отговори на почитателите, а въпроси се задават във фейсбук. Явно босът ще бъде записан, а видеото излъчено през идната седмица.

Пълното изказване на Фенклуб “Сектор Г” можете да видите в линка долу.

Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР