Фенка на аналния секс е Катя Дойнова. Пищната мадама, която

...
Фенка на аналния секс е Катя Дойнова. Пищната мадама, която
Коментари Харесай

Катя Дойнова: Обожавам аналния секс /снимки/

Фенка на аналния секс е Катя Дойнова. Пищната кокона, която приключи на второ място в състезанието "Мис Силикон ", сама разкри какви ги прави в леглото.
Дойнова нашумя в светските среди с присъединяване си на "Мис Плеймейт ", а преди години беше спрягана за държанка на починалия към този момент Христо Сираков.
Пищната мацка, която има по 440 кубика силикон във всяка гърда дава препоръки на своите почитатели какво би трябвало да правят в леглото, с цел да може удоволствието да е още по-голямо.
“В началото се дърпах, тъй като съм чувала, че боли.. само че моя другарка ме навиваше дълго, че удоволствието е двойно и изпускам доста. Как се взех решение ли? Имах едно гадже на разположение, с по-скромни размери, което все не успяваше да ме задоволи и взех решение да го употребявам тъкмо за тази цел..Да, мацки. Малко боли първоначално, само че се привиква. Веднъж като се отпуснете – удоволствието е несравнимо”, изповядва се, изкусителката с наедрял бюст.
И добавя:
„ Важна е очистващата процедура с клизма. Не вършиме анален секс директно по-късно “, разкрива една от тайните си разкрепостената силиконка.
Мнозина заподозряха във вулгарните разкази на Катя, че това е просто на ниска цена пиар, с цел да си вдигне цената. Знае се, че сходна услуга е по-скъпо платена.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР