Феникс Върбанов е роден в София през 1962 година в

...
Феникс Върбанов е роден в София през 1962 година в
Коментари Харесай

Феникс Върбанов представи своята изложба Генезис в Оряхово

Феникс Върбанов е роден в София през 1962 година в фамилията на Марин Върбанов и Сун Хуай Куей-Върбанова. Въпреки, че е роден в България, той прекарва детството си сред Китай и Франция. Своя независима галерия художникът е показал в Париж, Пекин, Люксембург, София и други
Вчера той е показал новата си галерия "Генезис ". Присъстваха доста художници. Феникс се зарадвал на наличието на гостите от родния град на татко му, а точно: доктор Евгения Найденова-Директор на Исторически музей-гр. Оряхово, господин Асен Бошнаков-Директор на Дирекция "АООКСТ " към Община Оряхово, госпожа Габриела Велкова- гл.спец. "Култура, спорт, туризъм " към Община Оряхово и младежи от Клуб "Европейски разговор " към ЦПЛР-ОДК " Людмила Живкова " - гр. Оряхово.
Като подарък от гостите, Феникс получил вино от Оряховското Шато Бургозоне и ръчно плетени вълнени чорапи от баба Любка от с. Лесковец.
На изложбата е участвал и дребния наследник на Феникс - Юго. Младежите имаха опция да беседват с Юго за неща, които вълнуват младежите.
Присъстващите останаха доста разчувствани от срещата.
Разделиха се с заричане да гостуват с галерия в Оряхово.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР