ФЕНИКС (АП) — Сенатор от щата Навахо каза в петък,

...
ФЕНИКС (АП) — Сенатор от щата Навахо каза в петък,
Коментари Харесай

Законодателството на Аризона за по-добро регулиране на програмите за рехабилитация, насочени към измами с Medicaid, върви напред

ФЕНИКС (АП) — Сенатор от щата Навахо сподели в петък, че се надява на дефинитивно утвърждение на нейния законопроект за стягане на наредбите за заведения за рехабилитация на фона на необятно публикувани измами, които изкара стотици милиони в долари на Arizona Medicaid и измами стотици индианци, търсещи помощ за пристрастяване.

Законопроект 1655 на Сената, спонсориран от сенатор Тереза ​​Хататли, беше единомислещо утвърден от Сената тази седмица и изпратен до Камарата, където получи първо четене и беше предоставен на Комисията по опазване на здравето и обществени услуги.

Хатали сподели, че чака гласоподаване от цялостната камара да се организира незабавно в четвъртък, добавяйки, че тя приканва гласоподавателите да изразят поддръжката си за законодателството.

„ Този ​​законопроект ще обезпечи инспекции и салда. Този проблем съществува доста преди пандемията и локалното население е значително наранено “, сподели Хататли, демократ от Coal Mine Mesa в Навахо нацията, който съставлява 6-ти окръг...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР