ФЕНИКС (AP) — Републиканският прокурор на най-населения окръг в Аризона

...
ФЕНИКС (AP) — Републиканският прокурор на най-населения окръг в Аризона
Коментари Харесай

Републиканският прокурор в Аризона нападна окръжния прокурор на Ню Йорк, който преследва Тръмп

ФЕНИКС (AP) — Републиканският прокурор на най-населения окръг в Аризона отнесе едва завоалирано удар против собствен сътрудник от Демократическата партия в Изтока в сряда, като сподели, че ще бъде по-сигурно да задържи човек, упрекнат в намушкване с нож на две дами в Аризона, в сравнение с да го екстрадира в Ню Йорк, където е търсен по отношение на съдбовното пребиване на жена в хотелска стая.

26-годишният Раад Алмансуори е арестуван без гаранция, до момента в който офисът на прокурора на окръг Марикопа Рейчъл Мичъл взема решение по какъв начин да му повдигне обвиняване по отношение на намушкането с нож на две дами в окръга през последните дни, сподели Мичъл на конференция. Тези две дами оцеляха.

„ След като следих отношението към жестоките нарушители в региона на Ню Йорк от Manhattan D.A. Алвин Брег, мисля, че е по-безопасно да го задържим тук и да го държим в ареста “, сподели Мичъл, имайки поради прокурора, който повдигна нашумялото дело против някогашния президент Доналд Тръмп, потвърждавайки, че по време на акцията му п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР