ФЕНИКС (АП) — Кари Лейк, републикански кандидат в Сената в

...
ФЕНИКС (АП) — Кари Лейк, републикански кандидат в Сената в
Коментари Харесай

Кари Лейк отказва да защитава съдебно дело за клевета, заведено от изборния служител в Аризона

ФЕНИКС (АП) — Кари Лейк, републикански претендент в Сената в Аризона, която споделя, че е изгубила конкуренцията за губернатор през 2022 година заради машинация, отхвърля да се пази против дело за клюка, заведено от върховен чиновник на изборите.

Лейк тази седмица изиска от арбитър да премине непосредствено към етапа на компенсацията за вреди по делото, заведено от републиканеца Марикопа Каунти Рекордьор Стивън Ричър. Извънредно рядкото искане за неприсъствено решение се стреми да заобиколи опцията да се твърди, че нейните изказвания не са оскърбителен, пропускайки напред да дефинира какъв брой дължи на Ричър.

Съдът към този момент беше отхвърлил молбата й за преустановяване на делото, а Върховният съд на Аризона отхвърли да одобри нейната тъжба.

„ След месеци на удвояване и отбрана на лъжите си в цяла Аризона, в медиите и обществените медии, когато пристигна напън, обвинените взеха решение изцяло да правят отстъпка и да признаят, че техните неистини са били тъкмо това: неистини “, сподели Ричър в изказване.

Въпреки че отк...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР