ФЕНИКС (AP) — Джалън Брънсън отбеляза рекордните в кариерата си

...
ФЕНИКС (AP) — Джалън Брънсън отбеляза рекордните в кариерата си
Коментари Харесай

Брънсън отбеляза най-високото в кариерата си 50, уцели всичките си девет от своите удари за 3 точки, докато Никс оглави Сънс 139-122

ФЕНИКС (AP) — Джалън Брънсън означи рекордните в кариерата си 50 точки, като в същото време уцели всичките си девет от своите 3 опити за точки, Джулиус Рандъл добави 23 и Ню Йорк Никс победиха Финикс Сънс със 139-122 в петък вечер.

Това беше брилянтна пукотевица от Брънсън, който насочи 17 от 23 удара и беше съвършен от дълъг обсег. Последните му 3 го доведоха до 50 точки за вечерта. Той също имаше пет откраднати топки.

Брунсън е първият състезател на Никс в историята на франчайза, който отбелязва 50 точки, като в същото време прави девет тройки.

Феникс – който загуби звездния гард Брадли Бийл поради травма в глезена през първата четвърт – загуби шест от последните си осем. Ню Йорк завоюва две от последните си три.

Слънцата водеха с 10 по средата на третата четвърт, само че се задоволиха с преднина от 99-97 към четвъртата. Брънсън задържа Никс наоколо с 19 точки в четвъртината при пукотевица 7-за-7, в това число пет тройки.

Никс ​​из...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР