Фенербахче за първи път през сезона на всички фронтове не

...
Фенербахче за първи път през сезона на всички фронтове не
Коментари Харесай

Вижте какво пишат в Турция за загубата на Фенербахче от Лудогорец

Фенербахче за първи път през сезона на всички фронтове не съумя да означи гол и това се случи в мача против Лудогорец в шампионата Лига на Конференциите нощес, акцентира Анадолската организация (АА).

Българите победиха с 2:0 и към този момент имат 6 точки, само че остават 3-и в група Н на шампионата.

Преди да гостуват в Разград, фенерите претърпяха първо проваляне в шампионата – 2:3 на собствен терен от Трабзонспор, което беше и първа загуба от 19 мача насам. И незабавно по-късно пристигна и загубата в Разград, която е и без маркиран гол.

Положителното от гостуването в България е оценката за играта на младия Юсуф Акчичек, който излезе като титуляр. 17-годишният централен защитник, който играе за старшата възраст на клуба, се оправи повече от добре и съгласно вестник " Фотоспор ", е " единствената позитивна вест от гостуването в България ".

Анализаторът на вестник Миллиет Ерджан Гювен написа: " Следите от провалянето на собствен терен от Трабзонспор в шампионата, се разпростряха и в България, а шансът да излязат от групата без да чакат последните два мача от Лигата на конференциите им се изплъзна от ръцете. Фенер се интересува от Европа, само че няма по какъв начин да загуби централизация в Лигата. И поради обстоятелството на доста контузени и изчезнали, загубата в България е мъчителна. Единственият плюс e, че откриха вид в отбраната в лицето на младия Юсуф Акчичек ".

" Иначе играта на Фенербахче не беше чак толкоз неприятна – правеха всичко както би трябвало до последния шут. Просто нямаше кой да стреля. И в този момент следва нов сложен тест – мач с амбициозния и богат тим на Адана Демирспор, който всяка година става все по-силен. Може би влизането на Джеко ще промени лицето на Фенербахче в идващите мачове. Всъщност, в случай че Джеко беше на терена, Фенербахче щеше да поведе в 15-ата минута. Когато Брайт Осей-Самюел влезе по крилото и подаде топката паралелно на вратата, към този момент беше друго. Батшуай в никакъв случай не можеше да бъде там, където щеше да бъде топката през първото полувреме. А Джеко щеше да е на точното място в точния миг ", написа още Ерджан Гювен.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР