Фенът на Аржентина, който съвсем наскоро си навлече гнева на

...
Фенът на Аржентина, който съвсем наскоро си навлече гнева на
Коментари Харесай

Фенът, разкритикуван, че опипал една от най-красивите аржентинки, ѝ изпрати писмо

Фенът на Аржентина, който напълно неотдавна си навлече гнева на своите сънародници, тъй като опипал певицата Лали Еспозито, която се слави като една от най-големите красивици в южноамериканската страна, предприе непредвидена стъпка и изпрати известия до Еспозито, с цел да ѝ изясни каква в реалност е била обстановката.

В писмото си последователят на " гаучосите " написа, че всичко, което е излязло в медиите, няма безусловно нищо общо с истината.

Бях с другари и дружно наблюдавахме дузпите. Тогава в един миг изгубих равновесие и политнах напред и с цел да не се стоваря върху теб, се хванах за кръста ти единствено за секунда, както ясно се вижда на видеото, разяснава ѝ фенът.

В умозаключение добавя, че отишъл в Катар с единственото желание да види Аржентина като международен първенец.

Никога не бих направил нещо като това, в което ме упрекват. Чувствам се доста зле поради нещата, които се приказват за мен и които не съм направил, сподели още той.

На летището след прибирането си в Аржентина Еспозито съобщи пред медии, че въпросната преживелица не ѝ е била приятна, само че не счита да ѝ придава такова значение поради всички останали позитивни страсти, които е претърпяла на Световното състезание по футбол в Катар.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР