Фен на Уест Хям Юнайтед Джеймс Кордън организира вечер навън

...
Фен на Уест Хям Юнайтед Джеймс Кордън организира вечер навън
Коментари Харесай

Хари Стайлс и Джеймс Кордън се присъединяват към Деклан Райс и приятели от Англия, за да празнуват до 4 часа сутринта

Фен на Уест Хям Юнайтед Джеймс Кордън провежда вечер на открито в Лондон, с цел да отпразнува значимите събития на Деклан Райс в Англия с Хари Стайлс измежду тези, които се причислиха към празненството.

Двете икони на шоубизнеса бяха с няколко членове на тима на Трите лъва, до момента в който се любуваха на една нощ в The Chiltern Firehouse в Лондон. Райс, който прекара осем години в " Чуковете ", беше назначен за капитан за първи път и завоюва 50-ия си мач във вторник вечер.

Групата беше видяна да напуща клуба за частни членове след 4 сутринта след равенството 2-2 на Англия с Белгия на " Уембли ". Джуд Белингам вкара финален изравнителен гол и беше измежду тези, които купонясваха с Кордън и Стайл. Джеймс Мадисън и Джордан Хендерсън също участваха.

Източник от залата твърди, че групата се е насладила на спокойна, пияна вечер, до момента в който са седели дружно след края на интернационалната отмора. Англия отговори на загубата си от Бразилия с по-добро показване против Белгия, против която м...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР