Фен на ЦСКА-София“ беше откаран в болница, след престрелка с

...
Фен на ЦСКА-София“ беше откаран в болница, след престрелка с
Коментари Харесай

След престрелка с ракети: Фен на ЦСКА-София“ е откаран в болница

Фен на ”ЦСКА-София “ беше откаран в болница, след престрелка с ракети по време на дербито с " Левски ". Мъжът е потърпевш в средата на първото полувреме, когато почитател на “сините ” от бранш " Б " изстрелва ракета към централната естрада.

Наложила се е намеса на лекари, а пострадалият е откаран с кола за спешна помощ към болница. Малко след случката, от бранш " Б " полетя нова ракета, която уцели още един почитател на " алените ". Престрелка сред агитките на двата тима е имало и в бранш " В ". 

По време на дербито сред " ЦСКА-София " и " Левски " дикторът на Националния стадион „ Васил Левски “ неколкократно предизвести гостуващите почитатели да преустановят хвърлянето на сигнални ракети в посока на противника. След апелите, на стадиона се чу, че в случай че това нещо не бъде прекъснато, то срещата сред двата отбора може да бъде прекъсната.

В следствие огромен брой полицейски лица обкръжиха „ сините “ почитатели. В следствие и почитателите на символичните домакини взеха решение да " отговорят " на своя противник, а апелите на дикторa продължиха в хода на почивката сред двете полувремена.

Същевременно две минути преди края на постоянното време от първата част " Левски " откри резултата в срещата с първия прецизен удар в мача.

  " Сините " разиграха отляво по нападението си, а Уелтън остана да лежи имобилен на границата на наказателното поле на ЦСКА. Фадига реши да не изважда топката, като не е длъжен да го прави и върна обратно за Цунами. Той центрира, а в наказателното Роналдо се извиси и с прекрасен изстрел с глава откри резултата.

В 49-ата минута ЦСКА изравни резултата в дербито. Амос Юга даде извеждащ пас към Джонатан Линдсет, само че той бе видимо затворен от Кристиан Димитров. Той не се разбра с вратаря Пламен Андреев, а Линдсет изпревари и двамата, с цел да си бутне топката настрана. 

Последва преодоляване и стреляне през двама индивида от " синята " защита, с цел да се стигне до равенството - 1:1.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР