Фен на ЦСКА приземи феновете на Левски, които са в

...
Фен на ЦСКА приземи феновете на Левски, които са в
Коментари Харесай

Десетилетия поред гледаш силен ЦСКА в Европа и накрая се радваш на равенство

Фен на ЦСКА приземи почитателите на Левски, които са в дива еуфория от равенството с Айнтрахт. Ето какво написа на стената си във " Facebook " Славчо Аспарухов:

" Няма по какъв начин десетилетия наред да гледаш по какъв начин омразните ти ЦСКА доближават до полуфинали за КЕШ и КНК. Как пред алените падат на колене колоси на международния футбол. Как сегашни европейски първенци, някои от които след три следващи трофеи като Аякс, други след две следващи, като Нотингам, завършват победният си път пред изпречиля се му там отбор от Борисовата градина...

И освен това, а теб да те разнасят като пръскачка из лозе по всякакви села и паланки, и никому незнайни отборчета да стават известни, и да си остават с това си достижение - че са отстранили сините смешници. За някои нещо непостижимо, преди да извадят шанса да срещнат евроидиота от Подуяне. А и останали си единствено с него.

Нямайки втори подобен късмет жребият да ги срещне още веднъж. Няма по какъв начин след ОФИ, Антверпен, Люцерн (тогава във втора дивизия), ААЛСТ, Олимпия, Слован, Щурм, Беверен, Тампере, БАТЕ, Жилина, Дебрецен, Спартак Търнава, Сараево, Иртиш, Марибор, Вадуц от Лихтенщайн, АЕК Ларнака, Хамрун от Малта... да не си смачкан от комплекси и да жадуваш и да мечтаеш по някакъв метод да бъдеш възмезден. Ето по тази причина ще се радваш като оглупял, че си се докопал до еднакъв с някакви немски, безразлични колци ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР