Фен на Манчестър Юнайтед призна, че той и неговата компания

...
Фен на Манчестър Юнайтед призна, че той и неговата компания
Коментари Харесай

Коронавирусът не може да спре фен на Ман Юнайтед - ще пътува до Австрия

Фен на Манчестър Юнайтед призна, че той и неговата компания ще пътуват до Австрия, макар че мачът на британския клуб против ЛАСК Линц ще бъде извършен без фенове по трибуните. Първият мач сред двата отбора от Лига Европа няма да бъде посетен, откакто австрийското държавно управление реши да се отбрани от евентуални инфектирани от ковид.

29-годишният Сами Ейли е собственик на сезонен билет и проектът му за пътуването е бил изработен преди 28-и февруари. Когато е направил своята екскурзия до Австрия, той е направил такава застраховка, че тя не покрива тази обстановка.

❗️ERSTE INFO ZUM @EuropaLeague-SPIEL:
Der LASK gibt aus aktuellem Anlass bekannt, dass das für Donnerstag (18.55 Uhr) angesetzte Heimspiel gegen @ManUtd ohne Zuschauer stattfinden muss. Über Weiteres wird der Verein nach Veröffentlichung des einschlägigen Erlasses informieren. pic.twitter.com/yaYs4ovjUM
— LASK (@LASK_Official) March 10, 2020
В резултат на това Ейли ще отиде до Австрия с неговите другари, с цел да гледа мача в някой бар наоколо до стадиона. „ Трима от нас сигурно ще отидат, защото желаят да си създадат екскурзията”, призна той.

Фенът удостовери, че компанията им ще употребява опцията да посети австрийския град като почивка, защото няма да може да гледа срещата онлайн. „ Има отчаяние у нас, тъй като сме си взели отпуск от работата. Досадното е, че не можем да претендираме за застраховки на нашето пътешестване. Ако можех да си върна парите, нямаше да пътувам”, удостовери последователят на „ алените дяволи”.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР