Фен на Левски е събра автографи от футболистите на сините,

...
Фен на Левски е събра автографи от футболистите на сините,
Коментари Харесай

Фен на Левски събра автографи от отбора в помощ на болно дете

Фен на Левски е събра подписи от футболистите на " сините ", с цел да може да пусне фланелката на търг, с което да подкрепи лекуването на дребния Габриел Степанов, който се нуждае от помощ. 5-годишният Габриел се нуждае от вливки на стволови кафези, откакто е диагностициран с детски аутизъм.

" Вече на 5 години Габи към момента не може да приказва. Не може да каже какво му се хапва или къде го боли. Не можем да чуем и най- скъпите думи като мамо, тате, бабо или дядо. Не можем и да се любуваме на моменти, в които играе или прегръща дребното си братче ", пишат родителите му за положението на момчето.
 Пламен Андреев зарадва част от младите вратари на Левски
Пламен Андреев зарадва част от младите вратари на Левски

Той организира подготовка с тях и ги надъха да създадат крачките, които самият той извървя към мъжкия футбол

В момента те са утвърдени за вливки на стволови кафези в болница в Нови Сад, като сумата нужна за лекуването е непостижима за фамилията.

Именно заради тази причина Христомир Демерджиев събира подписи от футболистите на тима и пуска фланелката на търг в една от огромните групи с почитатели на Левски. Тя е продадена за 120 лв., само че индивидът, който я е спечелил дава сумата, само че отхвърля да вземе фланелката, а самата фланелка ще бъда подарена на дребния Габриел.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР