Фен на Емануела я преследва и тормози от близо четири

...
Фен на Емануела я преследва и тормози от близо четири
Коментари Харесай

Ето го ПСИХО фена, който тормози Емануела от 4 години! Вижте и ВИДЕОТО, в което тя му търси сметка защо я преследва

Фен на Емануела я преследва и тормози от близо четири години. Макар че наподобява безопасен, дейностите му стигат до крайности и по тази причина тя взема решение да вземе съществени ограничения за сигурността си, подавайки тъжба против него в полицията, разбра HotArena.

Мъжът освен че не спирал да й написа персонални известия, както и обществени мнения под постове от разнообразни анонимни профили в обществените мрежи, само че и дръзвал да я тормози и до момента в който тя организира участията си по заведенията. Опитите на приятеля й Мартин да я отбрани се оказват незадоволителни, защото преследвачът пуснал тъжба против предприемача и станал още по-нагъл в нарушаването на персоналното пространство на певицата.

HotArena разполага с видео с въпросния „ нравствен терорист “, в което Емануела му търси сметка за какво не стопира да я тормози. В клипчето тя го пита за какво откакто й написа на персонално, го прави и под обществените й фотоси и статуси. „ Аз избирам да ги четат всички. Ако ти ги пиша персонално, аз не знам дали ги четеш “, дава отговор досадникът.

В този миг мъж от компанията на Емануела, най-вероятно шефа или шефа на заведението, в което се намират, се намесва, като се пробва с мек звук да му изясни като на елементарен човек по какъв начин неговите дейности въздействат неподходящо на Емануела и работата й:

 „ Значи тя се тормози. Почва да те мисли за някакъв умопобъркан, разбираш ли? Много е дребна вероятността да ти върже или каквото и да било. Върви с двама-трима индивида защита, ще им каже и ще те набият някъде. Караш я да параноясва и в този момент стои и ми вика, че няма да излезе да пее, щото оня там може да й направи нещо. Разбираш ли? Тя се плаши от теб! Казвам ти в профил по какъв начин наподобяват нещата, супер другарски. По-добре се разберете един път вечно, откакто тя не се усеща добре от това нещо “.

Емануела добавя, че е пуснала тъжба против него. „ Ако искаш да ми кажеш някакви естествени неща – няма проблем. Но такива психопатии да ми пишеш “, декларира му певицата, след което той отново си знае неговата и стартира да споделя, че има видения, че по принцип съществуват такива хора, които плануват някакви бъдещи обстановки и че до този миг той е познал много неща, свързани с нея и й ги е споделил.

Като образец психопатът дава това, че е познал, че във „ ВИП Брадър “ пайнерката ще вземе решение да излезе дружно с приятеля си Мартин, който влезе за малко във формата,  от Къщата.

HotArena разполага и с над 40 скрийншота, които оставяме в галерията, в които са документирани притеснителните известия и мнения на мъжа, който се показва за Алекс, до Емануела. Написаното в действителност не може да излезе от мозъка и устата на естествен човек, а реакцията му онлайн също потвърждава, че не е изключително съответен и че евентуално има някакви психологични отклонения. Вместо да се извини и да обещае, че повече няма да нарушава персоналното пространство на Емануела както в мрежата, по този начин и до момента в който тя работи, той стартира да се изяснява и оправдава…
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР