Фен клуб Сектор Г излизе с обръщение по повод вчерашния

...
Фен клуб Сектор Г излизе с обръщение по повод вчерашния
Коментари Харесай

Сектор Г след инцидента: Не ни слагайте под общ знаменател с другите агитки

Фен клуб Сектор " Г " излизе с послание във връзка вчерашния случай на мача с Левски. На него бе ранен служител на реда след хвърлена от бранш " Б " бомбичка.

Sportal.bg разгласява мнението на ентусиастите без редакторска интервенция:

" Добро утро, армейци.

Във връзка със събитията от последните 24 ч. и последвалото напрежение и втълпяване на ненавист в общественото пространство към проведените последователи в България, желаеме да наблегнем на някои неща.

Не сме съгласни да бъдем слагани под общ знаменател с други агитки и формирования у нас. Първо - тъй като от дълго време сме в наша лична лига без действителна и непрекъсната конкуренция и второ тъй като не сме длъжни да отговаряме за постъпките на други лица и проведени групи. Кой каквото е посял ще си го и пожъне.

На второ място държим да отбележим за другояче всезнаещите специалисти по тематиката, че в последните години на наши мачове сигурността на присъстващите почитатели е обезпечена и произшествия от каквото и да е естество не е имало. Почти сме сигурни, че няма стадион в България, на който да участват повече деца и фамилии, показващи своята неугасваща обич към светинята, от Армията. " Още от дете " не е просто рефрен, господа.

И не на последно място се обръщаме непосредствено към продажните медии. Пределно наясно сме кои са вашите господари и какво целят, подхвърляйки ви жълти стотинки, с цел да нагнетявате в допълнение напрежение и да давате храна на хилядите фейсбук-анализатори и лицемерни псевдоморалисти, участвали на футболен мач приблизително към 0,3 пъти в живота си. Интересно ни е обаче доколко работят правилата ви до момента в който навирате гнусните си камери и микрофони в лицата на тежко аварирали и борещи се за живота си хора, лешояди? Или до момента в който обирате от земята подхвърлените ви копейки за следващия заплатен и манипулативен материал? Баста!

Наясно сме, че в очите на добре ръководеното от пастирите простолюдие, способно само да търка билетчета на Националната лотария, да употребява на ниска цена алкохол и постоянно да недоволства какъв брой е сложен животът, ние сме най-голямото зло от години насам и всички проблеми на страната биха се разрешили с нашето неявяване. Защото не сме като тях и в никакъв случай не сме се вписвали в тяхната " идилия ".

Но ето - още сме тук. Ще бъдем и на идващия мач. И ще продължим, не пречейки на никого и обичайки ЦСКА. Винаги един до различен! А на който не му харесва, както се споделя... да привиква.

от Фен клуб " Сектор Г ".
Снимки: Булфото

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР