Фен клуб Дунав завинаги“ и сборен отбор на ФК Дунав“

...
Фен клуб Дунав завинаги“ и сборен отбор на ФК Дунав“
Коментари Харесай

Благотворителна кауза в Русе събра 2370 лева за малката Лори

Фен клуб " Дунав вечно “ и събирателен тим на ФК " Дунав “ изиграха 50-минутен благотворителен мач с доста голове, отдаден на двегодишната Лора Ангелова, която се нуждае от средства за скъпа интервенция в чужбина.

Ръководството на ФК " Дунав “ даде главния терен на клубната база. Клубът се показа със старши треньора на представителния отбор Людмил Киров, неговите помощници Емил Иванов, Емануил Върбанов и Любомир Петков и юношите Винченцо Ангелов и Кристиян Върбанов. От футболистите от първия тим игра само Божидар Васев и за следващ път завоюва сърцата на почитателите, тъй като макар тежкия мач с ЦСКА-София, почете събитието и изкара цялостен мач против почитателите.

Бившият състезател на " Дунав “ и сегашен състезателен шеф Светлин Симеонов подсети за най-хубавите си изяви при " драконите “, като изигра по едно полувреме за двата тима.

Събраната сума в трите урни преди и по време на конфликта от Първа лига и от неделното голово шоу е 2370 лева, като тя ще пораства, тъй като дарителската акция за Лори продължава.

Дарителска сметка УниКредит Булбанк

UNCRBGSF

BGN – BG16 UNCR 7000 1523 2804 10

USD – BG27 UNCR 7000 1523 2804 06

Титуляр: Лора Петрова Ангелова

PayPal account –

[email protected]

DMS LORA на 17 777
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР