Фен група изрази гняв, след като Манчестър Юнайтед посочи развитието

...
Фен група изрази гняв, след като Манчестър Юнайтед посочи развитието
Коментари Харесай

Феновете на Манчестър Юнайтед изливат гнева си, когато клубът цитира „развитието на младите играчи“ за преместване на места

Фен група изрази яд, откакто Манчестър Юнайтед уточни развиването на младите играчи измежду аргументите за преместването на своите места на Олд Трафорд.

Южната естрада Юнайтед беше образувана, откакто последователите в блок S122 на трибуната на Сър Боби Чарлтън бяха осведомени, че ще бъдат преместени през идващия сезон.

Групата споделя, че възнамерява да стачкува в четвъртъка на ФА Къп в неделя - край против Ливърпул и беше нервиран от основния действен шеф на Юнайтед Колет Рош, който сподели, че местоположението може да подкрепи развиването на младите играчи.

„ Ние имаме вяра, изключително за нашите по-млади играчи, че да гледаш в профил на действието е най-благоприятен за тяхното развиване и бъдеща продуктивност, а също по този начин е значимо да бъдат ситуирани покрай жилището, до който имат достъп “, сподели Roche в писмо, забелязано от осведомителната организация PA.

„ Също по този начин е значимо тези билети да се слагат дружно с уместно наблюдаване поради възходящия пр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР