Фелисити Хъфман има говори за това как скандалът с Varsity

...
Фелисити Хъфман има говори за това как скандалът с Varsity
Коментари Харесай

„Сякаш старият ви живот умря и вие умряхте с него“: Фелисити Хъфман казва, че „е било трудно“, след като „едва работеше“ след скандалното й затваряне във Varsity Blues

Фелисити Хъфман има приказва за това по какъв начин абсурдът с Varsity Blues й се е отразил, признавайки, че се усеща като „ остарелият й живот е починал “ в ново изявление за 11 дни през 2019 година, откакто подкупи чиновници на колежа с 15 000 $, с цел да подправят резултатите от SAT на щерка си (на фотографията с щерка София)

Публикацията оповестява, че Фелисити „ едвам работи “, защото беше в пандиза и размишлявайки върху смяната в кариерата си, тя сподели: „ Наскоро направих пилотен план за ABC, който не беше признат. Беше мъчно.

'Нещо като остарелия ти живот умря и ти умря с него. Достатъчно късметлия съм да имам семейство, обич и средства, тъй че имах къде да кацна. “

Обсъждане на реакцията, която е имала след новината след експлоадирането на абсурда Фелисити сподели, че до момента в който някои хора са били благи с нея, други не.

Един човек, който я е подкрепил, е амер...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР