Фелисиано Лопес най-накрая триумфира с титлата в тенис турнира от

...
Фелисиано Лопес най-накрая триумфира с титлата в тенис турнира от
Коментари Харесай

Лопес най-накрая вдигна титлата в “Куинс”

Фелисиано Лопес най-сетне победи с купата в тенис шампионата от сериите АТР500 в “Куинс”, откакто пребори Марин Чилич в борба на двама чудесно сервиращи играчи, които взеха решение разногласието между тях след 4:6, 7:6(2), 7:6(8). Цели 2 часа и 35 минути продължи дуелът сред двамата, като 35-годишният испанец подвигна шестата си и най-голяма купа от събитията на АТР. Лопес отстрани Григор Димитров на полуфиналите в “Куинс”, с което ненапълно взе реванш за провалянето от българина на финала през 2014 година, когато шампионатът още беше от по-ниската категория АТР250.

He's done it!

The wait is over for Feliciano Lopez.

He beats Marin Cilic to win his first Queen's title

Reaction: https://t.co/DusPXtxTgk pic.twitter.com/HrJ9tkTsk7
— BBC Sport (@BBCSport) June 25, 2017
Лопес трябваше да избавя мач-бол в последния тайбрек, само че се оправи с напрежението, въпреки че пък позволи мини-пробив в миг, когато сервираше за продобиване на купата. От втората си опция обаче испанецът не сбърка, и то от посрещане, в случай че за целия мач феновете видяха единствено един пробив - в интерес на Чилич в първия сет (този брейк плюс вчерашния на Григор Димитров са единствените, които Лопес позволи в “Куинс”).
Maç puanı kurtarıp Cilic'i 4-6/7-6(2)/7-6(8) yenen Feliciano Lopez kariyerinin 6.kupasını Queen's Club'ta kazandı pic.twitter.com/yfqliUtltT
— TenisNot (@tenisnot) June 25, 2017
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР