Фелипе Маса заяви, че Уилямс са единственият му вариант за

...
Фелипе Маса заяви, че Уилямс са единственият му вариант за
Коментари Харесай

Маса: Уилямс или нищо догодина

Фелипе Маса съобщи, че Уилямс са единственият му вид за оставане във Формула 1 следващата година. Те накараха бразилеца да се върне в спорта след отдръпването си и те са единствените, които могат да го убедят да остане още един сезон.
Преди началото на 2017 Фелипе подписа едногодишен контракт с отбора от Гроув и към момента и двете страни не са решили дали ще бъде удължен или не. В изявление Маса съобщи, че желае тимът да покаже, че в действителност го желае и не гледа на него като авариен вид при положение, че не намерят по-добър.

" Мисля, че ситуацията е Уилямс или нищо. Освен в случай че отново не се появи някой като Розберг, който взема решение да се отдръпна в последния миг. Но не мисля, че това ще се случи ", съобщи Маса.

На въпроса дали е търсил място другаде както във шампионата, по този начин и отвън него, бразилецът изясни: „ Огледах се, само че множеството тимове сякаш имаха друга посока във връзка с водачите ".

Колкото до опцията за Формула Е, Маса съобщи: " Все още мисля по въпроса. Продължавам да приказвам с тима, тъй като желая да схвана дали ме желаят или не ".

Говори се, че в случай че Уилямс не запазят Маса, мястото му може да заеме Роберт Кубица. Друг вероятен претендент е аварийният им водач Пол ди Реста, който замести Фелипе сполучливо в последния миг в Унгария.

Повече информация за Формула 1 можете да прочетете на уеб страницата formula1.sportal.bg



Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР