Феликс Оже-Алиасим изпитва леки колебания в представянето си от началото

...
Феликс Оже-Алиасим изпитва леки колебания в представянето си от началото
Коментари Харесай

В пиар за тениса: Алиасим спаси мачболи и повали Синер по пътя към топ 8 в Синсинати!

Феликс Оже-Алиасим изпитва леки съмнения в представянето си от началото на сезона на твърди кортове и след полуфинал в Лос Кабос, то на домашната сцена в Монреал канадецът претърпя тежко проваляне от Каспър Рууд на четвъртфиналите. 22-годишният играч бързо съумя да се съвземе от загубата и след безапелационен старт на Мастърса в Синсинати си обезпечи дуел с Яник Синер във етапа на осминафиналите.

Сблъсъкът противопоставящ двама от водачите на новото потомство се трансформира в спиращ дъха трилър на моменти и безспорно е една от най-хубавите борби, които видяхме на корта през днешния ден, само че спечелилият можеше да е единствено един и това бе Оже-Алиасим, който избави два мачбола, преди да триуфмира в три елементи за 2 часа и 28 минути игра - 2:6 7:6(1) 6:1. По този метод международният номер 9 се класира на четвърти следващ четвъртфинал от категория,,Мастърс 1000 ", а там ще се изправи против сензацията на шампионата Борна Чорич, който по-рано в профил Рафаел Надал.

Италианецът подходи със забележителна ловкост в началните минути на дуела и посредством слайсове караше противника си да бърка, което му донесе претенции резултат и той осъществя ранен пробив, с цел да поведе с 3:0. С течение на времето южнотиролецът от ден на ден развиваше играта си, като в даден миг стартира безплатно да натрупа уинъри на сметката си и чрез втори брейк записа откриващия сет против името си.

Gotcha
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР