Феликс Оже-Алиасим и Холгер Руне бяха двама от тенисистите, които

...
Феликс Оже-Алиасим и Холгер Руне бяха двама от тенисистите, които
Коментари Харесай

Оже-Алиасим и Руне се сбогуваха скоропостижно с Аделаида


Феликс Оже-Алиасим и Холгер Руне бяха двама от тенисистите, които обявиха най-смели цели преди началото на годината, само че сезон 2023 несъмнено не стартира по упования метод за тях. И канадецът, и датчанинът изгубиха мачовете си от първия кръг на АТР 250 шампионата в Аделаида.

Алексей Попирин реализира третата си победа над тенисист от топ 10 след 6-4, 7-6(5) над Оже-Алиасим. Австралиецът преодоля квалификациите и явно се усещаше по-добре против канадеца, за който това бе първи мач през сезона.

„ Много добра победа за мен, изключително след предишния сезон, в който имах единствено 5 победи на тура. За мен това е доста, доста значима победа. Знам, че имам равнището да играя с такива играчи и през днешния ден го потвърдих. Щастлив съм. Не съм сюрпризиран, почтено казано, само че съм благополучен. “ За Попирин, който осъществя 11 аса, следва мач с американеца Маркос Гирон.

По-рано денем деклариралият упоритост да завоюва Australian Open Руне отпадна след 6-2, 4-6, 4-6 от японеца Йошихито Нишиока, за който следва дуел с Макензи Макдоналд.

Миомир Кецманович стартира добре сезона си след 6-4, 6-4 над Кристофър О‘Конъл. Той може да срещне Даниил Медведев в идващия стадий, в случай че руснакът се оправи с Лоренцо Сонего преди този момент.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР