Фелдшер извън дежурство се намеси, за да спаси мъж, който

...
Фелдшер извън дежурство се намеси, за да спаси мъж, който
Коментари Харесай

Парамедик извън дежурство „спасява“ мъж, който „опитваше да се самоубие“ по време на полета от Банкок до Хийтроу

Фелдшер отвън дежурство се намеси, с цел да избави мъж, който съгласно известията се е опитал да посегне на живота си в тоалетната на самолета.

36-годишният Гарет Лайнс пътувал от Тайланд за Хийтроу, когато чул блъсканица в задната част на самолета. Първоначално той намерения, че някой е колабирал, само че скоро разбра, че е по-сериозно.

Гарет от Портсмут употребява образованието си за осъществяване на сърдечна реанимация и споделя, че случаят акцентира какъв брой значимо е за всеки да знае първа помощ.

Гарет сподели: „ Просто си помислих „ какво става? “. Изглеждаше, че някой е колабирал в задната част на самолета, само че се оказа по-лошо, в сравнение с си мислех и сърцето му беше спрял. " Този благородник се опита да постави завършек на живота си и аз и екипажът на самолета го измъкнахме в кухнята. "

Гарет беше на еленска вечеря, преди да хване полета за у дома с полет BR67 на EVA Air от Банкок до Лондон Хийтроу Тридесет минути преди полетът да кацне, се твърди, че мъж се е опитал да постави завършек на жив...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР