Феди управлявал колата, която изневиделица попаднала в аквапланинг, което е

...
Феди управлявал колата, която изневиделица попаднала в аквапланинг, което е
Коментари Харесай

Тъга. Емилия Спира Да Пее След Смъртта На Феди. Това, Което Разкри Току-Що Певицата Преобръща Всичко За Катастрофата!

Феди управлявал колата, която изведнъж попаднала в аквапланинг, което е цялостна или частична загуба на сцеплението, провокирана от съществуването на воден пласт, отделящ гумата на автомобила от пътната повърхнина.

Емилия и Жорж се отърваха с леки контузии, само че Феди беше в тежко положение и в неделя издъхна в столичната болница " Света Анна ", написа Пик. 19-годишният юноша бе в извънредно тежко положение със съществено увреждане на мозъка, а прогнозите на лекарите още тогава бяха песимистични, напомня столичен всекидневник.

" Отиде си едно прелестно, възпитано, положително и с голямо сърце дете, което беше оценено и обичано от родителите си, от цялото си семейство, от приятелите си, от учителите си, от любовта на живота си - Деспина. Отиде си едно прелестно дете, което беше признато в най-престижния университет в Бостън и имаше фантазии за бъдещето си, само че Господ реши друго... Няма отговор на въпроса: ЗАЩО??? Може би в никакъв случай няма да намерим отговора на този въпрос ", написа прочувствено Емилия, която не може да скрие сълзите си от болежка по трагичния случай.

" Не са правилни нещата, които се изписаха по медиите, и нещата, които се споделиха по малките екрани!!! Пътувахме обикновено и умерено, със скорост не повече от 110 км в час и ненадейно попаднахме на аквапланинг, който провокира тази тежка злополука... ", съобщи още изпълнителката, която е с гръдно-коремна контузия и без заплаха за живота. Любимият й Жорж бе настанен в отделението за лицево-челюстна хирургия с обработени контузии, без заплаха за живота.

Изповедта на Емилия продължи с препратки към Светото писание. " В Библията написа: " Не пречете на децата да дойдат при мен, тъй като е тяхно Царството небесно!!! ". Казват, че в случай че Господ те обича, те прибира млад при него от този грешен свят!!! Времето не лекува, само че демонстрира пътя, по който би трябвало да продължим... Трудно е да си СИЛЕН в подобен миг, мъчно е да продължиш в подобен миг, само че би трябвало да го направиш поради всички останали, които обичаш и които те обичат - дължиш им го... И ние ще продължим... ", написа самонадъхващи слова фолкпевицата.

" Федка, почивай в мир - ние ще продължим живота си, само че не без теб... Ти постоянно ще си с нас на всички места!!! ", приключи прочувствената изповед на Емилия, която има две деца от предприемача Коко Динев и допреди няколко месеца бяха дружно.

Покрай нещастието всички участия на фолкпевицата са анулирани. " Пуснахме публично известие, че Емилия краткотрайно няма да има професионални задължения. Правим го освен поради притежателите на нощни заведения, които са създали своите проекти, само че и поради феновете, които са се надявали да видят певицата. Тя ще се завърне на сцената, когато реши. Единствено от нея зависи ", разясниха от музикална компания " Пайнер ", която продуцира певицата.

Емилия получи прочувствена поддръжка както от почитателите, по този начин и от сътрудниците си. Фолкпевицата е получила десетки позвънявания от близки и другари, които са й изказали съболезнования и са й поискали да има сили да пребори сложния миг за фамилията си. Изпълнителката е признала, че ще продължи да живее най-много поради двете си деца - Иван и Мира. Отрочетата от връзката й с Коко Динев живеят с нея и разчитат на поддръжката на известната си майка.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР