Федец и Киара Ферани споделиха общ кадър в Instagram. Това

...
Федец и Киара Ферани споделиха общ кадър в Instagram. Това
Коментари Харесай

Федец и Киара Ферани отново заедно в Instagram

Федец и Киара Ферани споделиха общ кадър в Instagram. Това не се бе случвало от седмици, необикновен факт за най-социалната двойка в интернет. През последните няколко седмици не се разяснява нищо друго с изключение на хипотетичната рецесия сред двамата, която породи на сцената на Санремо, след целувката на рапъра.

 Федец и Киара Ферани споделиха общ кадър в Instagram.

Теория, която самият Федец отхвърли, още веднъж посредством Instagram, с поредност от видеа, в които изяснява, че зад изгубването му от обществените мрежи след Санремо не стоят недоразумения с Киара, а сериозен психологичен проблем, зародил след диагнозата от рак на панкреаса, която през март 2022 година го принуди да се подложи на интервенция.

„ Разчитах на психиатрични медикаменти, които ме трансформираха с течение на времето, до степен, че използвах такива, които в действителност не бяха подобаващи за мен “, разяснява мъжът до италианската инфлуенсърка.

След прекъсването на въпросните медикаменти, Федец е получил резултат на мозъчна мъгла, конвулсии в краката, главоболие, зашеметяване и гадене. Самият той разяснява и случилото се с Киара в новите си видеа: „ Тя постоянно е била покрай мен и скърбя, че трябваше да претърпи стихия от медийни нелепости. Този интервал ме накара да осъзная какъв брой доста желая да се съсредоточа върху психологичното си здраве, фамилията и брачната половинка си. “

Между Киара Ферани и Федец няма рецесия и новата им фотография го потвърждава

Това не е първата фотография, на която двамата се появяват дружно след Санремо. Но за първи път виждаме лицата им още веднъж. Преди към петнадесет дни Киара и Федец разгласиха кадър на преплетените си ръце в своите истории в Instagram.

Кадър, който като че ли имаше за цел да отхвърли хипотетичната рецесия сред тях, само че това не бе задоволително, с цел да приключи слуховете.

След това рапърът реши да изрази своите страсти с различен кадър на двойката, съпроводен от изказването: „ Когато нещо мощно травматично се случи в живота ви, грижете се за психологичното и прочувственото си здраве и не подценявайте страстите си или тези на хората към вас. “

Е, след цялата драма, почитателите на Ferragnez могат да въздъхнат с облекчение. Най-социалната двойка в интернет се завръща с цялостни сили.

Какво се случва с Киара Ферани и Федец след Санремо?

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР