Федерацията на учителите в Саскачеван (STF) предлага път чрез трудови

...
Федерацията на учителите в Саскачеван (STF) предлага път чрез трудови
Коментари Харесай

Федерацията на учителите в Саскачеван предлага обвързващ арбитраж, ще спре действието за работа, ако бъде постигнато съгласие

Федерацията на учителите в Саскачеван (STF) предлага път посредством трудови наказания на държавното управление на провинцията, до момента в който двете страни не престават да се борят по контракт договаряния – или липса на такива.

STF приканва държавното управление да „ се съгласи с обвързващ арбитраж за справяне със противоречивите въпроси по отношение на размера и сложността на класа. "

Ако това бъде въведено, STF съобщи, че ще спре работните дейности и договарянията ще продължат с останалите точки на масата за нов групов трудов контракт.

„ Ние предлагаме обективен, справедлив и безпристрастен път за разрешаване на този един- проблематичен спор “, сподели президентът на STF Саманта Бекот в четвъртък.

„ Ако държавното управление се съгласи на обвързващ арбитраж за размера и сложността на класа, ние ще се върнем към договарянията и всички извънкласни действия, в това число Hoopla, ф...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР