Федералното бюро за разследване (ФБР) включи криптокралицата Ружа Игнатова в

...
Федералното бюро за разследване (ФБР) включи криптокралицата Ружа Игнатова в
Коментари Харесай

ФБР разказва за Ружа Игнатова: Била 11-ата жена, включена в топ 10

Федералното бюро за следствие (ФБР) включи криптокралицата Ружа Игнатова в особено основан подкаст, в който се споделя за 10-те най-издирвани бегълци, измежду които е и нашенката. Уточнява се, че Игнатова е 11-а по ред жена, включвана в топ 10 на най-издирваните от ФБР бегълци.

Така в следващия епизод на „ ФБР от вътрешната страна “ пиарка на Бюрото споделя коя е Игнатова, по какъв начин е зарибявала хората, вреди за какъв брой милиарда $ е нанесла и по кое време и къде е била забелязана за последно.

В изданието се употребяват и записи от презентации, които Игнатова е правила, до момента в който е набирала вложители за криптовалутата си One Coin. Целта е хората да могат да чуят гласа й. Дава се най- общо изложение на търсената. „ Игнатова е с кафяви очи, тъмнокестенява до черна коса, като се допуска, че тя евентуално е трансформирала външността си. Описва се, че криптокралицата владее британски, немски и български език, както и по кое време е издадена заповедта за ареста й.

„ Видяна е за последно на 25 октомври 2017 година, когато пътува от София до Атина и от този момент следите й се губят “. Предполага се, че посредством подправен паспорт тя пътува до България, Гърция, Русия или Обединените арабски емирства. Уточнява се също, че тя обича лукса. След което в подкаста се изяснява какво би трябвало да направи човек, в случай че разполага с информация за местонахождението й.

ФБР даже разгласи премия от 100 000 $ за всеки, който даде информация за местонахождението й. Според проверяващите Игнатова е ужилила вложители с към 4 милиарда $ посредством платформата си за криптовалута One Coin. Според проверяващите това е най- елементарна пирамида.

Срещу няколко хиляди евро хората били убеждавани да купуват 1 Coin да вземем за пример. След това вложителите, купили криптовалутата, против комисиона убеждавали свои другари и познати също да вложат пари и да получат в подмяна виртуална валута. По този метод пирамидата се разраснала до нечувани размери. През 2017 година Ружа просто изчезнала с парите.
Източник: newsbg.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР