Федерално дело обвинява членове на Националната гвардия на Ню Йорк

...
Федерално дело обвинява членове на Националната гвардия на Ню Йорк
Коментари Харесай

Членове на Националната гвардия, обвинени в сексуална експлоатация на търсещи убежище в центъра за помощ в Ню Йорк, гласи съдебно дело

Федерално дело упреква членове на Националната армия на Ню Йорк и публично наети филантропични служащи в полова употреба и принуждение против търсещи леговище.

Седем търсещи леговище настояват, че случаите са се случили, откакто са били превозени до Quality Inn в Cheektowaga, покрай интернационалното летище Бъфало Ниагара.

DocGo, основана в Ню Йорк компания, която настанява мигранти, сътвори Център за филантропична незабавна помощ и реагиране в хотела. Делото, заведено в четвъртък в Окръжния съд на Съединени американски щати в Манхатън, твърди, че хотелът е „ опустошен “ и мигрантите са били принудени да спят на матраци с „ дълбоки петна “, които „ са били инфектирани с инсекти, което води до неведнъж захапване на децата, живеещи там през телата си. ”

Мигрантите също са били полово експлоатирани от сержант от Националната армия на Ню Йорк. Девън Колон и други неназовани лица, се твърди в желае. Служителят на DocGo Ригоберто Нунес също беше упрекнат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР