Федералните власти започнаха граждански разследвания в два затвора в Южна

...
Федералните власти започнаха граждански разследвания в два затвора в Южна
Коментари Харесай

Министерството на правосъдието започва разследване за граждански права в затворите в Южна Каролина след смъртта на най-малко 14 затворници

Федералните управляващи започнаха цивилен следствия в два пандиза в Южна Каролина, откакто получиха известия, че голям брой пандизчии са умряли във всеки център за задържане през последните години от разнообразни форми на малтретиране, рискови условия на живот или композиция от двете, заяви Министерството на правораздаването на САЩ в четвъртък.

Отделът за цивилен права на министерството стартира обособени изследвания в центъра за задържане Sheriff Al Cannon в Чарлстън и Алвин S. Glenn Detention Center в Колумбия след обзор на достоверни изказвания. Затворът в Чарлстън имаше „ достоверни изказвания, че лишени от независимост лица са умряли от приложимост на мощ, жестоко здравно занемаряване или самоубийство, а пандизът в Колумбия имаше изказвания, че оборудването е „ структурно рисково и че е имало полови похищения, убийства и необятно публикувано принуждение вследствие на това със съществени пострадвания “, се споделя в новинарското изказване. 

Затворите, които в този момент се проверяват, са самостоятелно финансирани и ръководени от окръзите, в които се намират – окръг Чарлстън за центъра за задържане на шериф Ал Кенън и окръг Ричленд за центърът за задържане на Алвин С. Глен — които са два от най-големите окръзи в Южна Каролина. Затворът в Чарлстън се ръководи от шерифската работа на окръг Чарлстън, а пандизът в Колумбия се ръководи от окръга посредством шеф, съгласно Министерството на правораздаването. < /p> изказване в четвъртък следобяд в отговор на известието на Министерството на правораздаването, в което се споделя частично: „ Твърдението, че сме били всичко друго, само че не и транспарантни, е изрично погрешно. “ Грациано в началото показа същото изказване по-рано тази година, когато чиновници на окръга желаеха Министерството на правораздаването изследва изискванията в локалния затвор, заяви филиалът на CBS WCSC-TV.

Министерството на правораздаването се координира с прокуратурата на Южна Каролина, с цел да проведат своите следствия, а чиновници в окръзите Чарлстън и Ричленд са към този момент са се съгласили да сътрудничат, до момента в който изследванията стартират, сподели отделът.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР