Федералните служители се опитват да определят източника на инжекциите с

...
Федералните служители се опитват да определят източника на инжекциите с
Коментари Харесай

Инжекции с ботокс, вероятно фалшиви, свързани със заболявания, подобни на ботулизъм

Федералните чиновници се пробват да дефинират източника на инжекциите с ботокс - някои от инжекциите, евентуално подправени - свързани с огнище на сходни на ботулизъм болести в няколко щата на Съединени американски щати.

Администрацията по храните и медикаментите сподели на CBS MoneyWatch, че работи с други федерални и щатски организации за идентифициране на повода за зараза, която е разболяла минимум шестима души в Илинойс и Тенеси, инжектирани с ботулинов токсин.

Министерството по опазване на здравето на Тенеси заяви, че четирима души в щата са били изумени от признаци, сходни на ботулизъм, в това число двама приети в болница след вероятно приемане на подправени инжекции.

предупреждавайки доставчиците на медицински услуги да бъдат нащрек за пациенти с ботулизъм, откакто двама души се разболяха и бяха приети в болница със признаци, в това число замъглено зрение, увиснало лице и затруднено дишане. И двамата са получили инжекции от лицензирана здравна сестра в окръг ЛаСал, която е ползва...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР