Федералните служители казаха в четвъртък, че ще прегледат как авиокомпаниите

...
Федералните служители казаха в четвъртък, че ще прегледат как авиокомпаниите
Коментари Харесай

Федералните служители ще прегледат как големите авиокомпании защитават личната информация на пътниците

Федералните чиновници споделиха в четвъртък, че ще прегледат по какъв начин самолетните компании пазят персоналната информация за своите пасажери и дали печелят пари, като споделят тази информация с други страни.

Министерството на превоза на Съединени американски щати съобщи, че неговият обзор ще се концентрира върху 10-те най-големи превозвачи в Съединени американски щати и ще обхване тяхното събиране, обработка и потребление на информация за клиентите.

„ Пътниците на самолета би трябвало да имат убеденост, че техните персонални информацията не се споделя непозволено с трети страни или не се употребява погрешно от чиновници “, сподели секретарят по превоза Пийт Бутигиг.

Говорител на комерсиалната група Airlines for America сподели: „ Авиокомпаниите на Съединени американски щати одобряват доста съществено сигурността на персоналната информация на клиентите, заради което имат постоянни политики, стратегии и инфраструктура за киберсигурност, с цел да защитят поверителността на потребителите. “

При оповестяването на преразглеждането Министерството на превоза не насочи упрекнати...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР