Федералните програми за парични обезщетения от ерата на COVID не

...
Федералните програми за парични обезщетения от ерата на COVID не
Коментари Харесай

Айова няма да участва в програмата на САЩ за хранителна помощ за деца това лято

„ Федералните стратегии за парични компенсации от ерата на Коронавирус не са устойчиви и не дават дълготрайни решения за проблемите, засягащи децата и фамилиите. EBT картата не прави нищо за поощряване на храненето във време, когато детското затлъстяване се е трансформирало в зараза “, сподели републиканският губернатор на Айова Ким Рейнолдс в известието за новините.

Тя добави: „ Ако администрацията на Байдън и Конгресът желаят с цел да поемат същински ангажимент за фамилното благоденствие, те би трябвало да влагат във към този момент съществуващи стратегии и инфраструктура на държавно равнище и да ни дадат гъвкавостта да ги пригодим към потребностите на нашия щат. "

Щатите, които вземат участие във федералната стратегия, са длъжни да покрият половината от административните разноски, което ще коства към 2,2 милиона $ в Айова, се споделя в известието за новините.

Някои щатски законодатели, в това число сенаторът демократ Изаа Нокс от Де Мойн, бързо показаха своята опозиция против решението.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР