Федералните правила за спиране на дигиталната дискриминация“ биха могли да

...
Федералните правила за спиране на дигиталната дискриминация“ биха могли да
Коментари Харесай

Политиката на FCC за идентичност на Байдън: Правилата за „дигитална дискриминация“ биха могли да „овластят левите активисти“

Федералните правила за прекъсване на „ цифровата дискриминация “ биха могли да слагат телекомуникационните компании на мерника, без значение от желанието, съгласно към последователите на свободния пазар.

Правилата на Федералната комисия по връзките (FCC) би трябвало да влязат в действие в средата на януари, макар че коалиция от консервативни и либертариански настроени групи прикани Конгреса да анулира регламента в писмо от декември, предупреждавайки, че това ще разреши на „ левите деятели да раздрусат “ частни компании.

Действието на FCC произтича от Закона за двупартийната инфраструктура от 2021 година, който изразходва 65 милиарда $ за разширение на широколентовия достъп. Законът също по този начин изисква FCC да одобри правила за обезпечаване на еднакъв високоскоростен широколентов достъп, без значение от раса, етническа принадлежност, цвят, вяра или народен генезис.

Председателят на FCC Джесика Розенворцел назова акта „ първият двупартиен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР