Федерални шерифи арестуваха Доналд Тръмп, съобщава CNN. Това е станало

...
Федерални шерифи арестуваха Доналд Тръмп, съобщава CNN. Това е станало
Коментари Харесай

Арестуваха бившия американски президент Доналд Тръмп

Федерални шерифи арестуваха Доналд Тръмп, оповестява CNN. Това е станало при идването му във федералния съд в Маями, където ще му бъдат повдигнати 37 обвинявания за нелегално предпазване на класифицирани документи.  Шерифите са иззели всички електронни устройства на някогашния американски президент и са му снели отпечатъци. 

Доналд Тръмп дойде от хотела в съда с автомобил и беше съпроводен от юристите си.  Очаква се той да пледира " почтен " по всички 37 обвинявания, измежду които и тези за нелегално предпазване на класифицирани документи, лъжесвидетелстване и възпрепятстване на правораздаването.

В дома на някогашния държавен глава бяха открити и папки за нуклеарната стратегия на Съединените щати, за военните качества и недостатъци на съдружниците. Въпреки, че доказателствата против него са солидни, Тръмп твърди, че е почтен. Той дефинира обвиняванията като " интервенция в изборите " и трансферира виновността на президентската администрация. Привърженици на някогашния президент са събраха пред съда, с цел да стачкуват против обвиняванията, съобщи NOVA.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР