Федералната авиационна администрация на САЩ (FAA) съобщи, че ще въведе

...
Федералната авиационна администрация на САЩ (FAA) съобщи, че ще въведе
Коментари Харесай

САЩ затягат критериите за сертифизиране на нови самолети заради Boeing 737 MAX

Федералната авиационна администрация на Съединени американски щати (FAA) заяви, че ще вкара промени в метода, по който дава документ на новите самолети в сходство със законодателството, утвърдено от Конгреса след две произшествия с Boeing 737 MAX, при които починаха общо 346 души, съобщи Ройтерс.

Властите утвърдиха огромни промени в законодателството, което президентът Доналд Тръмп подписа в неделя, целящи да засилят надзора на FAA над производителите на самолети. Те дават повече власт на администрацията за условие на сериозна информация за сигурността на машините и дават нови права за отбрана на хората, които изнасят информация за нередности при самолетите.

 От авиационната администрация оповестиха, че „ ще работят за използване на промените по метода, по който е указан в законодателството на Конгреса “. „ FAA се ангажира с непрекъснатото възстановяване на сигурността в авиацията и с подобряването на нашата организация, процеси и просвета “, споделят от администрацията..

Председателят на Комисията по търговията Роджър Уикър съобщи, че новият закон ще „ вкара ограничения за отбрана против опитите на производителите да указват напън върху своите чиновници по време на процеса на процеса на узаконяване “.

Проучване на FAA, показано през месец август, разкри, че доста чиновници по сигурността са изправени под мощен напън от промишлеността, сигнализирайки, че организацията не всеки път дава приоритет на въздушната сигурност.

Миналият месец FAA постави завършек на 20-месечната възбрана за полети на самолетите 737 MAX. Моделът на Boeing ще възобнови комерсиалните пътнически полети в Съединени американски щати във вторник, откакто American Airlines стартира да го употребява за полети от Маями до Ню Йорк.

Новото законодателство също по този начин анулира разпоредбите, които разрешават на чиновници на авиационната организация да получават бонуси или други финансови тласъци на база на спазването на графиците за узаконяване или съответните квоти.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР