Федерален съдия в САЩ отхвърли опита на актьора Кевин Спейси

...
Федерален съдия в САЩ отхвърли опита на актьора Кевин Спейси
Коментари Харесай

Съдия отхвърли опитите на Кевин Спейси да отклони дело за сексуално посегателство в Ню Йорк

Федерален арбитър в Съединени американски щати отхвърли опита на артиста Кевин Спейси да отхвърли цивилен иск от страна на артиста Антъни Рап, който упреква носителя на " Оскар ", че му е протегнал ръка полово на празненство през 1986 г, когато Рап бил 14-годишен, заяви Ройтерс.

Съдия Луис Каплан от Манхатън реши, че съществува състоятелен спор по въпроса дали 62-годишният в този момент Спейси принудително е докосвал " интимните елементи " на Рап, с цел да удовлетвори половото си предпочитание. Съдията сподели, че Рап, който в този момент е на 50 години и желае отплата и наказателни ограничения против Спейси, може да претендира за телесна щета и предумишлено причиняване на прочувствен дистрес. Съдията отхвърли обвиняването за принуждение, тъй като Рап го е внесъл прекомерно късно.

Адвокат на Спейси не отговори незабавно на запитванията за коментар по случая. В правосъдните документи Спейси изрично отхвърля обвиняванията на Рап, добавя Българска телеграфна агенция.

Спейси, който бе измежду най-прочутите холивудски звезди, изпадна в недружелюбност, откакто Рап му насочи обвинявания през октомври 2017 година, последвани от доста други недоволства.

Миналия месец английските управляващи насочиха обвинявания против Спейси за полово принуждение против трима мъже в интервала 2005-2013 г.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР