Федерален съдия в Калифорния в петък одобри съдебно споразумение, което

...
Федерален съдия в Калифорния в петък одобри съдебно споразумение, което
Коментари Харесай

Съдия одобрява споразумение, забраняващо на граничните служители на САЩ да възобновят политиката за разделяне на семейството за 8 години

Федерален арбитър в Калифорния в петък утвърди правосъдно съглашение, което ще забрани на федералните гранични чиновници на Съединени американски щати да съживяват фамилията на „ нулева приемливост “ от ерата на Тръмп политика за делене за идващите осем години.

Съгласно съглашението сред Американския съюз за цивилен свободи и администрацията на Байдън, на федералното държавно управление ще бъде неразрешено да разделя фамилии на мигранти само за гонене на родителите за влизане в Съединени американски щати нелегално. Има лимитирани изключения от осемгодишната възбрана, като да вземем за пример когато родител съставлява риск за децата си.

Споразумението също по този начин дава обществени и правни преимущества на фамилиите на мигранти, наранени от практиката от ерата на Тръмп, която докара до отделянето на към 5000 деца от техните родители. Споразумението не включва парична отплата, което беше премислено от администрацията на Байдън до неодобрение от страна на републиканските законодатели в Конгреса.

подреди на...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР