Федерален съдия отхвърли предложението на Доналд Тръмп да отхвърли неговото

...
Федерален съдия отхвърли предложението на Доналд Тръмп да отхвърли неговото
Коментари Харесай

Съдия отхвърли предложението на Доналд Тръмп да отхвърли делото за класифицирани документи

Федерален арбитър отхвърли предлагането на Доналд Тръмп да отхвърли неговото наказателно дело за класифицирани документи.

Окръжният арбитър на Съединени американски щати Ейлийн Кенън също изглеждаше песимистичен по време на часове на причини за настрана изпитание да се провали обвиняването преди процеса.

Г-жа Кенън издаде заповед от две страници, в която се споделя, че макар че господин Тръмп и неговият екип са повдигнали „ разнообразни причини, изискващи съществено разглеждане, ” отхвърлянето на обвиняванията не беше основателно.


Г-жа Кенън, която беше номинирана на пейката от господин Тръмп, даде ясно да се разбере по време повече от три часа и половина причини, че тя не желае да отхвърли едно от четирите наказателни каузи против хипотетичния претендент за президент на републиканците през 2024 година

В един миг тя сподели, че би било „ много изключителна “ стъпка за анулация на статут на Закона за шпионажа, който е в основата на по-голямата част от закононарушенията против господин Тръмп, само че който съгласно н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР