Федерален съдия от Вашингтон разреши без предварителни условия сливането между

...
Федерален съдия от Вашингтон разреши без предварителни условия сливането между
Коментари Харесай

Разрешиха сливането на AT&T и Time Warner

Федерален арбитър от Вашингтон позволи без предварителни условия сливането сред телекомуникационната компания AT&T и медийната група Time Warner на стойност 85 милиарда $, съобщи Франс прес.

С това решение се отхвърля настояването на американското министерство на правораздаването да се блокира интервенцията, решението за която бе оповестено в края на 2016 година

Съдията Ричард Лион реши, че по време на делото държавното управление на Съединени американски щати не е съумяло да потвърди, че това обединение ще е нездравословно за съперниците на двете компании.

Юридическият шеф на AT&T Дейвид Макати съобщи, че сливането може да бъде приключено до 20 юни.

По време на траялото близо два месеца дело AT&T и Time Warner уверяваха, че сливането им е належащо, с цел да могат да се борят против софтуерни колоси като Netflix и Amazon, които създават игрални филми, сериали и документални филми, както и против компании като Apple, Гугъл и Фейсбук, които също от ден на ден влагат в произвеждане на наличие.
Mega Merger: Impact of AT&T’s Time Warner Acquisition (VIDEO)
— RT America (@RT_America) AT&T е най-големият кабелен оператор в Съединени американски щати и вторият максимален мобилен оператор. Time Warner е огромна медийна група, в която влизат платеният канал HBO, киностудията Warner и осведомителната телевизия CNN.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР