Федерален съдия нарежда на Илон Мъск да свидетелства отново в

...
Федерален съдия нарежда на Илон Мъск да свидетелства отново в
Коментари Харесай

Съдия нарежда на Илон Мъск да свидетелства в разследването на Twitter на SEC

Федерален арбитър подрежда на Илон Мъск да свидетелства още веднъж в следствието на Комисията по скъпите бумаги и тържищата на Съединени американски щати за придобиването на Twitter за 44 милиарда $, давайки на регулатора и милиардера седмица да договорете дата и място за изявлението.

Съединени американски щати Заповедта на магистратския арбитър Лоръл Бийлър, издадена в събота вечерта, формализира авансово решение, което тя направи през декември, което беше на страната на регулатора.

SEC съди Мъск през октомври, с цел да принуди основния изпълнителен шеф на Tesla и SpaceX да свидетелства като част от следствие на покупката му през 2022 година на Twitter, колосът на обществените медии, който впоследствие преименува на X. Мъск отхвърли да участва на изявление през септември, което беше част от следствието, сподели SEC.

Агенцията изследва дали Мъск е спазил закона, когато е подал нужната документи за покупките си на акции на Twitter и дали изказванията му във връзка със договорката са били подвеждащи.

Мъск...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР