Федерален доклад, разследващ реакцията на полицията на стрелбата през май

...
Федерален доклад, разследващ реакцията на полицията на стрелбата през май
Коментари Харесай

Докладът на DOJ Uvalde открива невъобразим провал в отговора на училищната стрелба. Ето основните изводи

Федерален отчет, проверяващ реакцията на полицията на стрелбата през май 2022 година в началното учебно заведение Роб в Увалде, Тексас, откри голям брой неточности от страна на чиновниците, които разрешиха офанзивата да продължи, даже когато полицията беше в учебното заведение.

Докладът, направен от Службата за полицейска активност, насочена към общността, към Министерството на правораздаването на Съединени американски щати, известна като Службата COPS, преглежда хиляди данни и документи и разчита на повече от 260 изявленията, в това число с правоприлагащи органи и учебен личен състав, членове на фамилиите на жертвите и очевидци и оживели от клането. Екипът, който проверява, посети Увалде девет пъти, като прекара 54 дни на място в дребната общественост.

На конференция след публикуването на отчета помощник-главният прокурор Ванита Гупта сподели, че реакцията на правоприлагащите органи е " немислим неуспех “ и „ липса на деяние от страна на възрастните не съумя да отбрани децата и техните учители “.

прекъснати след стрелб...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР