Федерален апелативен съд отхвърли искането на бившия президент Тръмп да

...
Федерален апелативен съд отхвърли искането на бившия президент Тръмп да
Коментари Харесай

Федерален апелативен съд отхвърли петицията на Тръмп относно достъпа на специалния прокурор Джак Смит до емисия в Twitter

Федерален апелативен съд отхвърли настояването на някогашния президент Тръмп да блокира достъпа на специфичния прокурор Джак Смит до неговата емисия в Twitter, като част по делото му за интервенция в изборите.

Апелативният съд на Съединени американски щати във Вашингтон се произнесе по въпроса и отхвърли по-нататъшно преразглеждане. Решението идва, откакто апелативен състав отхвърли първичното искане на Тръмп.

Доналд Тръмп и Джак Смит

„ При разглеждане на петицията на жалбоподателя за наново разглеждане en banc, отговорът към нея, късото умозаключение на amicus curiae, подадено от Electronic Frontier Foundation в поддръжка на повторното разглеждане en banc, и неналичието на искане от който и да е член на съда за гласоподаване, се разпорежда петицията да бъде отхвърлена “, се показва в решението.

Бившият президент и претендент за президент на Републиканската партия през 2024 година към този момент може да изиска от Върховния Съдът да прегледа въпроса.

Смит възнамерява да употребява...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР