Феърплеят и емоционалните моменти бяха в центъра на индивидуално мъжко

...
Феърплеят и емоционалните моменти бяха в центъра на индивидуално мъжко
Коментари Харесай

Спортсменство и сълзи белязаха мъжката игра в “Един за друг”

Феърплеят и прочувствените моменти бяха в центъра на самостоятелно мъжко тестване в “Един за различен ” тази седмица. Играта на котка и мишка сред кавалерите извади нескрито някои от най-хубавите им качества, само че също по този начин и мъчителни мемоари, които до момента бяха надълбоко скрити от всички в сантименталната конкуренция.

В основата на предизвикването беше игра на криеница сред мъжете, извършена в ниска клетка. Всеки от участниците имаше по два живота, а след всяка обиколка следваше въпрос, обвързван с значимите моменти във връзката на една двойка. Най-добре със задачата се оправи младият правист Йордан, който не загуби нито един от своите животи. Останалите трима, които съумяха да завоюват, бяха брокерът Светослав, магазинерът от Трявна Румен и занимателният перничанин Венцислав, до момента в който постоянно усмихнатият фермер Петър не получи късмет да отговори на нито един въпрос.

Играта сред мъжете във Вилата на любовта изведе на показ някои от най-позитивните им качества, като огромния хъс за победа, спортсменството и другарството посред им. Жестовете от страна на Светослав и Тихомир в хода на играта провокираха сълзи и трогване както в половинките им, по този начин и в някои от техните съперници.

На дъното на седмичното класиране се озоваха органите на реда в любовното имение Маргарита и Кристиян, които ще би трябвало да се борят за наложителна победа в утрешното тестване за двойки, в случай че не желаят да се изправят пред тв приемника за първи път този сезон. В тандемната игра участниците ще влязат в нетипичното за тях амплоа на обирджии и ще преминат през избухливо преживяване, почтено за най-големите екшън звезди от Холивуд.

Очаквайте новия епизод на “Един за различен ” в неделя, 21 април, от 20:00 ч. единствено по NOVA.

Всичко за „ Един за различен “ може да следите на и в формалните профили на предаването във,  и. Гледайте подкаста “Един без различен ” в,  и.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР