FCV International Football Academy и Футболен клуб Витоша (Бистрица) имат

...
FCV International Football Academy и Футболен клуб Витоша (Бистрица) имат
Коментари Харесай

Играй и учи в Англия: първата частна футболна академия на Острова и Витоша с общ проект

FCV International Football Academy и Футболен клуб Витоша (Бистрица) имат голямото наслаждение публично да разгласят първия си взаимен летен план в България – FCVitosha Summer Trials 2018. Партньорството сред FCV International Football Academy и Витоша (Бистрица) е единствено една от многото начинания, с които клубът желае да даде опция на надарените деца у нас да се допрян до методите на образование и работа на най-високо равнище и да насърчи желанието им за деен състезателен живот.

FCV INTERNATIONAL FOOTBALL ACADEMY

FCV International Football Academy е първата частна британска футболна академия, открита публично през 2007 година от актуалната звезда на Манчестър Юнайтед и непосредствен другар на Стилиян Петров – Ашли Йънг. FCV предлага футболно и академично образование за деца и младежи от 14 до 21 години. До края на 2017-а над 500 гении са минали през академията, а подготвителни сесии в Стамфорд са водили именити имена като Гордън Страхън, Густаво Пойет и още доста други.

КАКВО ВКЛЮЧВА FCVITOSHA SUMMER TRIALS 2018?

- пет подготвителни сесии, ръководени от основния треньор и скаут на FCV – Бен Уотс (УЕФА “А” лиценз)
- теоретична лекция
- фланелка „ FCVitosha Summer Trials 2018 “
- опция за безвъзмезден двуседмичен престой във FCV

КОГА И КЪДЕ ЩЕ съдебна експертиза ПРОВЕДЕ И КОЙ МОЖЕ ДА УЧАСТВА?

FCVitosha Summer Trials 2018 ще се организира от 20 до 24 юни, като хазаин на петдневния подготвителен експериментален интервал ще бъде стадион “Витоша” в Бистрица. Участниците, които ще бъдат на възраст сред 14 и 21 години, ще бъдат разпределени на две групи, като едните занимания ще бъде утринни, а другите – следобедни.

КАКВИ СА ВЪЗМОЖНОСТИТЕ ПРЕД ВСЕКИ ЕДИН УЧАСТНИК?

Трима от участниците, които създадат най-хубаво усещане на експертите от Острова с държанието си на терена и отвън него, ще получат право да прекарат две седмици в базата на FCV в Стамфорд, където ще се готвят наедно с момчетата, които са избрали да продължат редом своето обучение и футболната си кариера. По преценка на Бен Уотс пък, някой от тях може да получи частична или цялостна стипендия за образование в FCV International Football Academy.

Пълна информация за събитието може да се откри на http://fcvitosha.bg/ или на Facebook-страницата на клуба https://www.facebook.com/VitoshaBistritsa/
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР