ФБР започна разследване на скорошен инцидент, включващ предполагаемо пиян мъж

...
ФБР започна разследване на скорошен инцидент, включващ предполагаемо пиян мъж
Коментари Харесай

„Пияният“ пътник на United Airlines е задържан с кабелни връзки, което принуждава полета да се отклони като сонди на ФБР

ФБР стартира следствие на неотдавнашен случай, включващ хипотетично пийнал мъж по време на полет, който стана толкоз непослушен, че самолетът трябваше да ненадейно стопира.

Когато полет на United Airlines, пътуващ от Лондон за Ню Йорк, трябваше ненадейно да кацне на летище Бангор в Мейн, полицията беше на място и беше подготвена да арестува Александър Майкъл Доминик Макдоналд за държанието му. Пътниците снимаха ужасяващия миг в аероплан, когато той трябваше да бъде преодолян ДВА ПЪТИ от сателит, преди самолетът да кацне спешно.

Пътниците и екипажът знаеха, че им следва дълъг полет, когато го видяха пийнал мъж се кара с приятелката си, до момента в който се качват в самолета — само че те не чакаха всичко да приключи с това, че мъжът стане толкоз непослушен, че ще се окаже със завързан кабел за ръцете и краката на пода.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Възпитаник на колежа се бори за живота си, защото другар почина при злополука с „ извънредно пийнал “ водач, който се блъсна и избяга

Др...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР