ФБР вече предлага до 250 000 долара за информация, която

...
ФБР вече предлага до 250 000 долара за информация, която
Коментари Харесай

ФБР дава 250 хил. долара за информация за Ружа Игнатова

ФБР към този момент предлага до 250 000 $ за информация, която ще докара до ареста на десетте най-търсени бегълци, оповестиха от Федералното бюро. Сред тях единствената жена е българката Ружа Игнатова, създателка на пирамидата " One Coin ".

Криптокралицата се търси от 2017 година, като за последно е забелязана да се качва на аероплан от България към Гърция.

Игнатова се търси за прогресивно набиране на клиенти и пране на пари посредством основаване и разпространяване на виртуална валута OneCoin. Пирамидата стартира да работи през 2014 година За 3 години по сметките на Игнатова постъпват към Щатски долар 4 милиарда

ФБР стартира да разгласява листата си с десетте най-издирвани бегълци през март 1950 година Първият човек, посочен в листата през 1950 година, е Томас Холдън, търсен за убийството на жена си, нейния брат и нейния доведен брат. Той е задържан през 1961 година в Орегон, откакто ФБР получава сигнал от жител, който е прочел публикация за Холдън във вестник The Oregonian.

През годините ФБР е заловило или локализирало 494 бегълци в листата на десетте най-издирвани бегълци. 163 са хванати като директен резултат от съдействието на жителите. Само през последните пет години ФБР е заловило осем бегълци от листата, последно Майкъл Джеймс Прат и Хосе Родолфо Виляреал-Ернандес.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР